Site Overlay
Meditace. Kurzy. Konzultace. Pobyty. Peníze.

Peníze – jak moc si sebe vážíme, kurz meditace

Esoterika na peníze někdy hledí dosti spatra. Přitom je to energie jako každá jiná. Vyvažuje. Když něco nabízíme, pak také dostáváme zpátky, abychom nezůstali vychýlení do nerovnováhy.

Otevřeme se darům dvou hlavních sfér našeho světa – hmotné a duchovní. Svět hmoty je svět zdrojů, jistot, podpory… Peníze jsou jeho součástí. Svět ducha přináší nápady a vize. Vede nás. Například k hojnosti, penězům. Nemusíme se úporně snažit, to je ego, stačí se otevřít přijímání. Což je mnohdy složitější.

Cílem našeho duchovědného snažení bude mít peníze rádi. Jen trochu jinak, než jsme zvyklí. Milovat peníze jako jako úžasné zrcadlo našich postojů a jako nástroj osobního růstu. Nástroj, který nás narovnává a hlídá, abychom nepodléhali svodům ega.

Program meditací:

1. Spojíme se se zemí. Ukotvíme se ve hmotě, která nás nese, živí a je nám oporou. Odevzdáme jí všechny naše hmotné starosti, které nás tíží. Tím se otvíráme darům hmotné sféry. Výsledkem by měla být lehkost.

2. Odevzdáme se vesmíru. Odevzdáme se plynutí. Je to opak kontroly, kterou tak důvěrně známe. Tak, že dáme důvěru svému vnitřnímu vedení, vesmíru, jeho zákonitostem. Výsledkem je hojnost, hladký průběh věcí. A peníze jsou součástí hojnosti.

3. Vyrovnáme energii peněz. Peníze souvisí s radostí. Ano, je to tak:-) Hlídají, abychom se věnovali tomu, na co jsme se narodili a co nám přináší největší radost. No a pak si za ně samozřejmě můžeme pořídit vše, co nás těší. Uvolníme si jejich přitékání a odtékání.

4. Objevíme náš největší talent a dar vesmíru. Meditace směřuje k poznání toho, kdo jsme. V práci to vede ke zlepšení financí, ve vztazích ke spokojenosti. Ve všech případech to narovnává sebevědomí. Koncentruje naši pozornost na to, co nám jde, namísto toho, co nám nejde:-)

Pokyny ke kurzu:

Kurz proběhl, momentálně nemá vypsaný termín. Znovu se bude konat ve školním roce 2024 – 25, buď jako celodenní nebo večerní.

Praktické informace k organizaci a průběhu kurzu najdete tady.