Site Overlay
Kurz meditace Happy-Mind plynu životem

Plynu životem 19/11 – 10/12

Čtyři večery v meditačním centru Lotus. Od 19. listopadu do 10. prosince 2024. Pokaždé v úterý od 18:00 do 19:45 hodin. Povídání, meditování a sdílení. Čtyři meditace na téma Plynu životem plus čtyři meditace na sebelásku. Za 3 000 korun. Přihlášky prosím do 25. října, pak budu pryč, mimo signál.

V meditacích dáme našemu životu směr, nabereme na to sílu a zdroje a pak se rozhodneme plynout. Život může být lehký nebo těžký. To úplně nezvrátíme, každý máme svoji cestu. V meditacích napomůžeme lehkosti a uvolněnosti, co osm meditací dovolí. Tak, že změníme mindset.

Program meditací:

1. Jdu za svým posláním. Životní poslání je naše směrovka. Provází nás každodenností. Úspěchy i krizemi. Abychom neztratili směr. Nepodlehli svodům ega. Abychom se naučili, co máme a světu nabídli to nejlepší z nás. Kdo své poslání ještě nezná, uvidí ho jako symbol. Kdo už své poslání zná, vrátí se na cestu a pevně k němu namíří.

2. Zažehnu svůj vnitřní oheň. Naše tvůrčí energie je to, z čeho žijeme a tvoříme. Často s ní jsme málo v kontaktu. Jsme zavření, menší proud máme snáz pod kontrolou. S důvěrou se otevřeme. Jak se svou tvořivou silou zacházíme? Je citlivá na ego, snadno si nechá vnucovat naše představy nebo námi nekontrolovaně cloumá. Poléčíme to.

3. Nabírám z oceánu hojnosti. Naše životní zkušenost říká, že zdroje nejsou nevyčerpatelné. A tak to ve hmotě taky je. Z toho pak pramení programy jako: sám mám málo. Nebo: musím se postarat. O sebe, o druhé. Ve světě ducha jsou možnosti nekonečné. V myšlence, představě. Ve hmotě je pak stačí jen realizovat. Sáhneme si na hojnost ve světě ducha.

4. Plynu po řece života. V životě můžeme makat. O všechno se snažit, abychom si nevědomky dokázali, jak jsme dobří. Ano, přinese to sebepotvrzení, ale za jakou cenu. Nebo můžeme žít z energie druhých. My to nepociťujeme, ale druhým ubývá. Čím jsme odpojenější, tím víc sosáme. Nebo můžeme životem plynout. Být ve flow. Nadnášení naší životní silou.

Pokyny ke kurzu:

Termín a místo: Čtyři úterní večery, 19. listopadu až 10. prosince 2024, od 18 do 19:45 hodin v meditačním centru Lotus na Praze 1. Oficiální adresa je Dlouhá 2, ve skutečnosti je to dům na rohu Staroměstského náměstí. Podrobnosti k místu konání a dopravě najdete tady.

Cena a přihlášky: Cena kurzu je 3 000 korun. Přihlášky mi prosím posílejte mailem na adresu eva.prokes@gmail.com. Platbu 3 000 korun na můj účet číslo 7102481230/5500. Pro usnadnění platby dole připojuji QR kód. Pokud se některého z večerů nebudete moct zúčastnit, dostanete ode mne mailem nahrávku teorie i meditace.

Praktické informace k organizaci a průběhu kurzu najdete tady.

Kurz meditace Happy-Mind, pokyny k platbě
Kurz Plynu životem