Site Overlay

Estonsko – Moje kořeny

Meditace. Kurzy. Konzultace. Meditační pobyt Estonsko.

Na červen 2025 chystám pobyt v Estonsku s meditačním program Moje kořeny. Pojedeme na deset dní od 16. do 25. června 2025 v malé skupině osmi až deseti lidí. Zájezd stojí 44 950 korun plus letenka, momentálně za necelých 7 000 korun i s odbaveným zavazadlem.

Zájezd je zamýšlený jako poznávací a meditační zároveň. Přes den budeme poznávat Estonsko kolem Tallinu, jeho středověká města a vesnice, malebnou severskou krajinu. Po celou dobu o nás bude pečovat česky mluvící průvodkyně. Ráno nebo večer se sedmkrát sejdeme k meditaci a povídání pod mým vedením.

Během deseti dnů pestrého programu poznáme málo objevenou krajinu kolem Tallinu. Nekonečné lesy a jezera. Vesnice, které si udržují původní tradice. Fascinující Vikingskou historii. Pobřeží Baltu. Útesy. Součástí naší cesty je i pobyt na ostrovech Muhu a Saaremaa, kam se přesuneme trajektem. Já osobně se nejvíc těším na severský ráz krajiny, Tallin je na roveň se Stockholmem. Podrobný poznávací program najdete tady.

Sedmkrát se sejdeme k meditaci a povídání. Tématem jsou Naše kořeny, protože jen ze zdravých kořenů vyrůstají šťastní a spokojení lidé. Budeme se věnovat svému vztahu k mámě a tátovi, tomu, jak se do nás otiskli, jak to měli spolu. Také svým rodovým liniím. Opravdu zdravé kořeny má málokdo. Což neznamená, že to tak musíme mít do konce života. Podrobný meditační program najdete tady.

Meditace. Kurzy. Konzultace. Meditační pobyt Estonsko.

Cestu pořádám ve spolupráci s cestovní agenturou Nomadic Women, je to naše třetí společná cesta. Přihlášky prosím posílejte mně, ideálně do konce listopadu, kvůli ceně letenek. Jakmile se sejde skupina, předám vaše kontakty cestovní agentuře. S tou zakoupíte letenky, sepíšete cestovní smlouvu a zaplatíte zálohu na zájezd.

Poletíme komfortním přímým letem se společností Eurowings. Za dvě a čtvrt hodiny jsme tam. Za cenu necelých sedmi tisíc korun v době, kdy jsme zájezd sestavovaly, tedy 21. října 2024.

Meditace. Kurzy. Konzultace. Meditační pobyt Estonsko.

Cesta je určena pro všechny, kdo se chtějí věnovat sobě. Začátečníky i pokročilé. Začátečníci si vyzkouší meditovat. Pomůže vám kolektivní energie skupiny a mé vedení. Pokročilí se dostanou hlouběji se svými rozpracovanými tématy. Všichni si užijeme nerušený cyklus sedmi navazujících sezení, které absolvujeme v krátkém čase, daleko od domova a všednodennosti. Nevrátíme se stejní, říká zkušenost.

Energie místa nám pomáhá s meditacemi. Čistá příroda. Severská krajina. Moře. A skupina, ve které rezonují témata. Láska, na kterou každý den meditujeme. To doma nezažijeme.