Site Overlay
Happy-Mind. Meditace, horoskopy, astrologie.

Léčím svou vnitřní sílu, on-line

Pluto. Když skrz nás proudí vnitřní síla, jsme v proudu života. Ve flow. Napojení na tvořivou sílu, která nás nese, a kterou přetváříme k obrazu svému. Jsme opravdoví. Intenzivně cítíme bytí.

Vnitřní síla snadno následuje ego. Něco chtít. Něčeho se bát. Pak ji ale nevědomky ovládáme, krotíme ji nebo jí podléháme. Už neproudí, jak má. Přestáváme být opravdoví. Tlačíme na sebe nebo na druhé. Abychom dosáhli svého, abychom měli věci, situace a lidi pod kontrolou.

Budeme ji čistit od ega. Aby proudila středem. Abychom ji nepoužívali ani proti sobě, ani proti druhým. Aby nám, navázaná na intuici, pomáhala zdravě tvořit.

Zameditujeme a budeme u toho pozorovat naše Pluta.

Korespondenční verze kurzu:

Kurz můžete mít i na dálku. Za 500 korun ode mne dostanete úvodní teoretické povídání (v délce půl hodiny až hodina, jak to vyjde) plus meditaci (kolem patnácti minut), obojí ve formě audionahrávky z prezenčního semináře.

V teorii dostanete návod, jak se na téma dívat u sebe v horoskopu, jak chápat kontext a souvislosti. Meditace často přinese hlubší vhled a umí změnit naše vnitřní nastavení. Ta, která jsou často silnější než by a my pak stále padáme do stejných vzorců. Vystoupíme z nich, co jedna meditace dovolí.

Stačí mi poslat mail a částku 500 korun na můj účet číslo 7102481230/5500. Nahrávky vám pošlu přes Úschovnu, jakmile mi od vás dorazí platba.